nedeľa 7. apríla 2013

Pokladničky sú podvodníčky!!!!

Ahojte! :)
ÁNO!!!! Viete prečo vždy miniete viac peňazí ako predpokladáte? Pokladníčky sú teda dobré podvodníčky!!!! Poviem Vám ako ukázať pokladničkám......HAHAHAHA

     1.trik: Pustite si slúchadlá!
V obchodoch VŽDY, VŽDY, VŽDY je pustená kludná a pokojná hudba, lebo nejaký rock alebo metal by Vás len zrýchlil a nestihli by ste si pozrieť všetky veci a by ste minuli určite menej peňazí.
Radšej  si pustite na slúchadlách niečo rýchle a z obchodu sa vymotáte oveľa skôr. :) Skúste tak napríklad aj jesť! Najskôr s pomalou hudbou a neskôr s rýchlou. Kedy to zjete skôr?

     2.trik: Noste so sebou časopis alebo knihu!
Pokladne NIKDY, NIKDY, NIKDY nie sú všetky plné, lebo kebyže sú všetky plné, tak rady by boli menšie a by ste sa nestihli poobzerať okolo seba a ani by ste si nevšimli všetky veci okolo a pri pokladni sú mimoriadne drahé veci. Predídete tomu pokusu ošklbať Vás o peniaze tak, že si Z DOMU zoberiete časopis alebo knihu a pri pokladni začnete čítať!

     3.trik: Pozerajte dolu alebo berte so sebou malé deti:
Drahé veci bývajú vo výške očí a tie lacnejšie zas úplne dole alebo hore.Keď budete mať so sebou malé deti, tak budete musieť na ne dávať pozor a oči Vám padnú na tie lacné a lepšie veci.

     4.trik: Noste so sebou zoznam potrebných vecí:
S kalkulačkou si viete rovno aj vypočítať cenu :D
...a kúpite len to čo naozaj potrebujete. Dobrý je aj ten s kalkulačkou. :)


 

     5.trik: Pozor na rohy a šírky uličiek:
Pri počúvaní hudby síce zrýchlite tempo, ale...........na konci uličky budete aj tak musieť spomaliť a hlavne keď máte vozík. Pri kútoch sú teda tiež drahé veci. Radšej aby ste nenaleteli pozerajte na kolesá a dávajte pozor aby ste nimi niekde nenarazili. :) A šírky uličiek sú tiež  prispôsobené výškami ceny.V úzkych uličkách sú lacnejšie veci a aj kvalitnejšie a v širokých sú drahé veci, aby ste tam mali väčší priestor.

     6.trik: Berte si malý vozík ak nemusíte veľký:
Vo veľkom vozíku by sa Vám to zdalo, také samotné, ak navyše v ňom máte len mlieko a chlieb.

 
 
Základné pravidlo: LACNEJŠIE=KVALITNEJŠIE

 


Žiadne komentáre:

Čítať ďalej

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...